Collectie Industrial

De Industrial collectie bestaat uit mooi licht teakhout met opvallende stalen poten.
Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken deze meubelen tot een van onze populairste collecties.

 

Stellingkast Industrial

Kast Industrial bestaat uit mooi licht teakhout met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken deze kast tot een van onze populairste modellen. Laat al je mooie objecten en accessoires zien in deze kast.

Prijs : 989,-

Dressoir Industrial

Dressoir Industrial bestaat uit mooi licht teakhout met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken dit dressoir tot een van onze populairste modellen.

Prijs : 1589,-

Eettafel Industrial

Eettafel Industrial bestaat uit een mooi licht teakhouten blad met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken deze tafel tot een van onze populairste modellen. Verkrijgbaar in de maten 180,200,220 en 240 cm.

Prijs : 829,-

Salontafel Industrial

Salontafel Industrial bestaat uit een mooi licht teakhouten blad met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken deze tafel tot een van onze populairste modellen.

Prijs : 495,-

Industrial 160 cm

De Industrial collectie bestaat uit mooi licht teakhout met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken dit meubel tot een van onze populairste modellen.

Prijs : 989,-