Dressoirs

Een dressoir in huis is altijd goed.

Praktisch voor al uw spullen, maar biedt ook de mogelijkheid als plek voor de lamp of mooie vaas.
Dressoirs in allerlei maten en vormen verkrijgbaar, zowel unieke meubelen als in onze wooncollecties.

 

Dressoir Lierop

Modern vormgegeven dressoir gemaakt van oud teakhout. Greeploos model bestaande uit twee deuren en drie laden. Past in elk interieur.

Prijs : 1529,-

Dressoir Dakar

Dressoir Dakar uit de Dakar collectie is gemaakt van oud hout met verschillende kleurnuances en structuren. Dankzij de ronde vormen en vele opbergmogelijkheden is hij een absolute blikvanger.

Prijs : 1259,-

Dressoir DK XXL

Modern vormgegeven dressoir gemaakt van oud teakhout. Greeploos model bestaande uit zes laden op ladegeleiders. Past in elk interieur.

Prijs : 1639,-

Dressoir Los Angeles

De Los Angeles collectie heeft een moderne vormgeving en robuuste afwerking. Door zijn strakke lijnen past dit dressoir in ieder interieur. Het hout heeft diverse kleurnuances voor een speels effect.

Prijs : 1475,-

Dressoir Jakarta

Kleurrijk en uniek is dit dressoir zeker. Alle planken hebben een verhaal en zijn gerecycled. Planken afkomstig van oude deuren, huizen of boten. Er is er geen hetzelfde.

Prijs : 825,-

Dressoir Industrial

Dressoir Industrial bestaat uit mooi licht teakhout met opvallende stalen poten. Moderne vormgeving en de warme uitstraling van het teakhout maken dit dressoir tot een van onze populairste modellen.

Prijs : 1589,-

Dressoir DK 4 deurs

Dressoir DK met vier deuren uit de DK collectie is een absolute best seller. Door de basic vormgeving past deze in elk interieur. Het dressoir heeft vier deuren en vier laden voorzien van komgrepen.

Prijs : 1175,-

Dressoir DK 3 deurs

Dressoir DK met drie deuren uit de DK collectie is een absolute best seller. Door de basic vormgeving past deze in elk interieur. Het dressoir heeft drie deuren en drie laden voorzien van komgrepen.

Prijs : 955,-

Dressoir Boston

Dressoir Boston uit de Boston collectie kenmerkt zich door zijn mix van materialen en strakke vormgeving. Het teakhout is uitgevoerd in ruw hout en diverse kleurnuances.

Prijs : 1265,-